Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Bir öteki şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz erdemli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının suhuletle açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri acil durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da hırslerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların ve dumanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son mesabe kaliteli olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, normal fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 Yangın Çıkış Kapısı an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page